VISION CONS

sherbime
elektrike & SMART HOME

NE OFROJME CILESI KORREKTESI DHE SIGURI NDAJ çDO PUNE

NA TELELEFONONI

CFARE BEJME NE

SHERBIMET

VISIONCONS ofron shërbime profesionale bazuar në eksperiencën e gjatë të stafit tonë të teknikëve zbatues dhe atyre projektues.Ne ofrojme instalime elektrike Industriale dhe civile ,VISIONCONS  eshte e specializuar ne: Punime industriale sisteme smart home ,sisteme Kamerash ,panele fotovoltike , etj.

PUNIME  CIVILE

  Ne ofrojme shërbim profesional në fushën e instalimeve elektrike civile  dhe riparimit të tyre.

$

PUNIME INDUSTRIALE

Ne jemi ekspertë në instalimet industriale dhe ofrojmë zgjidhje inovative dhe të personalizuara për nevojat e bizneseve dhe industrive të ndryshme.

$

SISTEME HOTELERIE

Ne jemi specialistë në instalimet për hoteleri dhe ofrojmë zgjidhje të personalizuara për nevojat e industrisë së akomodimit.

$

SMART HOME

Ne jemi pionierë në fushën e instalimeve smart home dhe ofrojmë zgjidhje inovative dhe të personalizuara për nevojat e klientëve tanë.

$

PANELE FOTOVOLTAIKE

Ne jemi specialistë në instalimin e paneleve fotovoltaike dhe ofrojmë zgjidhje të personalizuara për furnizimin e energjisë elektrike në mënyrë të qëndrueshme

$

SISTEME SIGURIE

Ne ofrojmë instalime të kamerave CCVT për të siguruar mbikëqyrjen dhe sigurinë e objekteve dhe hapësirave të ndryshme.

$

PERSE DUHET TE NA ZGJIDHNI NE

SHERBIMET ME CILESORE DHE BASHKOHORE NE TREG

Ofrojmë instalime elektrike profesionale per individë dhe biznese.

Çmime të përballueshme

Materiale dhe Pune me cilesi te larte

Kompani e konsoliduar ne treg

SHERBIME TE TJERA

OFROJME CILESI TE LARTE

NDERRIM PANELESH

01

Nderrim, riparim dhe mirembajtje te te paneleve elektrike

$

FIBRA OPTIKE

02

ne marrim persiper nstalimin e fibrave otike per biznese industrjiale dhe banesa

$

MIREMBAJTJE SISTEMESH

03

Mirembajtja e sestemeve elektrike duhet besuar vetem tek profesionist

$

%

INSTALIME INDUSTRIALE

KLIENT TE KENAQUR

%

PROFESIONISTE

PUNE TE MBARUARA

KLIENTET

CFARE THONE KLIENTET PER NE

Shërbimi ishte shumë i mirë dhe stafi ishte shumë miqësor. Do të kontaktoj përsëri për të tjera bashkpunime!

Eduart Mustafa

Tekniku i kësaj kompanie ishte shumë i kualifikuar dhe më ndihmoi të zgjidhja problemet në sistemimin e rrymës së shtëpisë sime. Ishte një përvojë e shkëlqyeshme me këtë kompani dhe do t’i kisha rekomanduar ata për çdo lloj shërbimi elektrik.

Erson Kullolli

Nuk kam pasur kurrë probleme me këtë kompani. Ata kanë qenë gjithmonë të sinqertë dhe të besueshëm në biznesin e tyre

Ada Cepa

vision cons

SHERBIME
ELEKTRIKE & SMART HOME INOVATIONS
JavaScript Animated scroll percentage | Webdevtrick.com
 
Fl
Translate»