KONTAKT

JEMI PRANE JUSH

VISIONCONS ofron shërbime profesionale bazuar në eksperiencën e gjatë të stafit tonë të teknikëve zbatues dhe atyre projektues.Ne ofrojme instalime elektrike Industrijale dhe civile ,VISIONCONS  eshte e specializuar ne: Punime industriale sisteme smart home ,sisteme Kamerash ,panele fotovoltike , etj.

ADRESA

Rruga Hasan Alla 1060 Pallati Universal Kati 0, Tiranë, Albania

NA KONTAKTONI

+355692800202
contact@visioncons.al

visionshpk@gmail.com

z

Telefon

Na kontaktoni pa hezituar ne kete numer

+355692800202

Support

ekipi yne do te jete ne dispozicionin tuaj

visionshpk@gmail.com

contact@visioncons.al

Adresa

Do te na gjeni ne kete adrese

Rruga Hasan Alla 1060 Pallati Universal Kati 0, Tiranë, Albania

vision cons

SHERBIME
ELEKTRIKE & SMART HOME INOVATIONS

Forma e Kontakit

Per cdo paqartesi na shkruani

JavaScript Animated scroll percentage | Webdevtrick.com
 
Fl
Translate»