RRETH NESH

SIGURI DHE CILESI

Vision Cons

Në Vision Cons Shpk , ne krenohemi me faktin që ofrojmë gjithmonë shërbim të cilësisë maksimale pavarësisht madhësisë së projektit, qoftë ai banesë, rezidencë, zyrë apo biznes i madh. Shërbimet tona përfshijnë çdo fushë, duke filluar nga instalime të reja elektrike, mirëmbajtje dhe riparime të instalimeve ekzistuese, fibër optike, vendosje e sistemit të kamerave,smart home,sisteme hotelerie, konfigurimi i sistemit audio, instalim i sistemeve të alarmit, etj. Në çdo projekt, kujdesemi si për funksionalitetin efikas, ashtu dhe për dizajne moderne dhe unike.

.

Vizioni yne

Zgjidhjet profesionale, inovacioni dhe përmirësimi i vazhdueshëm’ është slogani ynë aktual dhe i ardhshëm. Lindur si një ofrues shërbimesh për instalime elektrike, ne kemi mundësuar qasjen e profesionistëve në fushë jo vetëm në shitjen e materialeve elektrike, por edhe në ofrimin e zgjidhjeve teknike në një mënyrë profesionale. Kjo është arsyeja pse ne jemi gjithmonë një hap para konkurrencës, në terma të standardeve dhe produkteve të ofruara, dhe inovacionit, duke përdorur teknikat më të fundit në materialin elektrik dhe elektronik. Ne jemi vërtetë profesionistë dhe objektivi ynë është të identifikojmë nevojat e klientëve tanë duke ofruar zgjidhje optimale për projektet më komplekse dhe kërkesat më të vështira

partneret tane

Matrix Konstruksion

Shell

Green Panel

Voltalia Albania

IBS

Opel Noshi Tirane

cilesia e materIaleve eshte prioriteti yne

Materiale smart home

Seria smart home vitrum

Smart home seria KNX 

çelesa te ndryshem smart home

na kontaktoni

vision cons

SHERBIME
ELEKTRIKE & SMART HOME INOVATIONS
JavaScript Animated scroll percentage | Webdevtrick.com
 
Fl
Translate»