VISION CONS  SEKTORET

SEKTORET KU NE OPEROJME

DETAJE MBI PUNET E KRYERA

KONTAKTONI

PER INFO

SHERBIMET TONA

NE OFROJME SHERBIME
CILESORE

Ne jemi ketu per ju

Instalime elektrike , Smart home inovation Punime industriale Instalime hotelerie

1353

PROJEKTE TE KRYERA

3589

KLIENTE TE KENAQUR

INSTALIME CILESORE

Punime Industriale

Ne jemi ekspertë në instalimet industriale dhe ofrojmë zgjidhje inovative dhe të personalizuara për nevojat e bizneseve dhe industrive të ndryshme. Me një ekip profesional teknikësh dhe inxhinierësh, ne jemi në gjendje të projektojmë, të instalojmë dhe të mirëmbajmë sistemet e avancuara dhe komplekse, duke përdorur teknologji dhe materialet më të fundit. Ne punojmë me kujdes dhe saktësi, për të garantuar një instalim të sigurtë, funksional dhe me performancë të lartë.

CILESI DHE KORREKTESE

Instalimet për Hoteleri

Ne jemi specialistë në instalimet për hoteleri dhe ofrojmë zgjidhje të personalizuara për nevojat e industrisë së akomodimit. Ne projektojmë dhe instalojmë sisteme të avancuara për të siguruar funksionimin e mirë dhe të sigurt të hoteleve dhe të përmirësojmë eksperiencën e klientëve. Përveç instalimeve elektrike tradicionale, ne ofrojmë edhe sisteme të avancuara të kontrollit të dritës, sisteme të kontrollit të klimës dhe sisteme smart home, për të ndihmuar në mbajtjen nën kontroll energjisë dhe në përmirësimin e komoditetit të klientëve.
sisteme hotelerie

SIGURI DHE CILESI

Smart Home

Ne jemi pionierë në fushën e instalimeve smart home dhe ofrojmë zgjidhje inovative dhe të personalizuara për nevojat e klientëve tanë. Me teknologji të avancuara të automatizimit, ne projektojmë dhe instalojmë sisteme që mund të kontrollohen nga distanca me smartphone ose tabletë. Këto sisteme ofrojnë funksionalitete si kontrolli i dritës, i klimës, i sigurisë, i audio-video, dhe të tjera, duke ofruar një eksperiencë të përmirësuar të jetesës dhe duke përmirësuar efikasitetin e energjisë. Ne punojmë ngushtë me klientët tanë për të ndërtuar zgjidhje të personalizuara dhe për t’u siguruar që ata të kenë një smart home të përshtatshëm dhe të avancuar.

SIGURI DHE CILESI

Sisteme Kamerash

Ne ofrojmë instalime të kamerave CCVT për të siguruar mbikëqyrjen dhe sigurinë e objekteve dhe hapësirave të ndryshme. Kamerat CCVT janë sisteme të sigurisë që regjistrojnë dhe monitorojnë aktivitetin në hapësira të ndryshme.Këto sisteme ofrojnë imazhe me cilësi të lartë dhe funksione të avancuara.

.

Panelet fotovoltaike

Ne jemi specialistë në instalimin e paneleve fotovoltaike dhe ofrojmë zgjidhje të personalizuara për furnizimin e energjisë elektrike në mënyrë të qëndrueshme dhe të shëndetshme për mjedisin. Me një ekip profesional teknikësh dhe inxhinierësh, ne projektojmë dhe instalojmë sisteme fotovoltaike të avancuara, duke përdorur teknologji të fundit dhe materialet më cilësore. Këto sisteme ofrojnë një burim energjie të qëndrueshëm dhe të lirë, ndihmojnë në zvogëlimin e emetimeve të karbonit dhe kontribuojnë në mbrojtjen e mjedisit. Ne ofrojmë zgjidhje të personalizuara për nevojat e klientëve tanë, duke përfshirë instalime për banesa,biznese dhe objekte të tjera.

NA TELEFONONI TANI

SHERBIME SPECIALE

ne jemi ketu per cdo zgjidhje

Kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale të instalimeve elektrike industriale dhe civile, si dhe në fushën e teknologjisë

PSE KOMPANINE TONE

DISA NGA PROJEKTET E  PERFUNDUARA

Video nga puna jone

Video nga puna jone

Video nga puna jone

Video nga puna jone

Video nga puna jone

Video nga puna jone

JavaScript Animated scroll percentage | Webdevtrick.com
 
Fl
Translate»